Over Kamark

Groeien door meer focus

Organisaties die door veranderde omstandigheden kampen met teruglopende inkomsten, help ik aan een gezonde groei, omzetstijging en hogere naamsbekendheid. Dit doe ik door het kiezen van een scherpe positionering, aanbrengen van focus in het productaanbod, bedenken van effectieve campagnes en inzet van de goede middelen om klanten te bereiken. Dit gaat vaak gepaard met een transformatie naar digitaal. 

Denk- en daadkracht

Op basis van de uitdagingen waar uw bedrijf voor staat en de doelstellingen die u wilt bereiken maak ik een concreet marketing plan dat ik ook zelf kan uitvoeren. Dat doe ik met de mensen uit de organisatie die ik met enthousiasme mee kan nemen en trainen 'on the job'. Om samen vooruit te gaan. Snel, met plezier én met resultaat.

Eenpitter met sterk netwerk

Kamark = Karine Hustinx. Ik werk alleen maar ook weer niet. Door mijn jarenlange ervaring in het vak heb ik een groot netwerk opgebouwd met collega marketeers, reclame bureau's, onderzoekers, trainers en andere mensen die mij en u als opdrachtgever kunnen adviseren en bijstaan. 

“Karine weet waar ze het over heeft, is creatief, altijd positief gestemd en is sterk in alle opzichten van het woord. Je kunt haar om een opdracht sturen en er op vertrouwen dat het goed komt”